Velkommen  (0 bonuspoint)

Kurser & Uddannelser

Kurset tager udgangspunkt i reglerne for børsnoterede selskaber, men det vil være relevant for alle med ethvert dirigenthverv.

Dirigenthvervet

Styrer aktionæraktivister og udenlandske proxy advisors de danske generalforsamlinger? På kurset gennemgås regler, praksis og seneste udvikling.

 

Henvendt til

Kurset tager udgangspunkt i reglerne for børsnoterede selskaber, men det vil være relevant for alle med ethvert dirigenthverv.

Tid og sted

torsdag den 9. november 2017
Kl. 13:00 - 17:00

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

Del

4Kursus-lektioner Du optjener 4 bonuspoint

Pris

Medlem
 kr.
Andre
 kr.

Priser er ekskl. moms.

Undervisere

 • Klaus Søgaard

  Klaus Søgaard

  Advokat

  Gorrissen Federspiel

  Klaus Søgaard har gennem 25 år arbejdet med børsret og deltaget som advokat for henholdsvis udstedende selskaber og banker i forbindelse med børsnotering af og kapitaludvidelser i et utal af danske virksomheder. Klaus Søgaard arbejder derudover med køb og salg af virksomheder samt med selskabsret og rådgiver bestyrelse og direktion om børsret, selskabsret og corporate governance, ligesom Klaus Søgaard fungerer som dirigent på adskillige børsnoterede selskabers generalforsamlinger. Klaus Søgaard har været partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel siden 1986. Han er uddan-net på Aarhus Universitet samt på University of the Pacific, ligesom han i 1984/85 arbejdede for advokatfirmaet Surrey and Morse i New York.

 • Louise Celia Korpela Martiny

  Louise Celia Korpela Martiny

  Advokat

  Gorrissen Federspiel

  Louise Celia Korpela Martiny er advokat i Gorrissen Federspiels Corporate/M&A-afdeling, hvor hun rådgiver om børs- og selskabsretlige forhold. Hun er desuden medlem af kontorets generalforsamlingsspecialegruppe, hvor hun bistår børsnoterede selskaber og investeringsforeninger med rådgivning om alle aspekter omkring forberedelse og afholdelse af generalforsamlinger, herunder corporate governance og aktivt ejerskab. Sammen med Klaus Søgaard og Michael Brichmann er hun forfatter til en artikelserie omkring generalforsamlinger i børsnoterede selskaber. Hun været ansat hos Gorrissen Federspiel siden 2010 og arbejdede i 2015-2016 hos advokatfirmaet Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom i New York. Hun er uddannet på Københavns Universitet og har en LL.M. fra Chicago-Kent College of Law.

 • Michael Brichmann Andersen

  Michael Brichmann Andersen

  Advokat

  Gorrissen Federspiel

  Michael Brichmann er advokat i Gorrissen Federspiels Corporate/M&A-afdeling, hvor han rådgiver om børs- og selskabsretlige forhold. Han er desuden medlem af kontorets generalforsamlingsspecialegruppe, hvor han bistår børsnoterede selskaber med rådgivning om alle aspekter omkring forberedelse og afholdelse af generalforsamlinger, herunder corporate governance og aktivt ejerskab. Sammen med Klaus Søgaard og Louise Celia Korpela Martiny er han forfatter til en artikelserie omkring generalforsamlinger i børsnoterede selskaber. Han har været ansat hos Gorrissen Federspiel siden 2006. Han er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet (2011) og har en HA(jur.) fra Copenhagen Business School (2006).

Program

Kurset tager udgangspunkt i reglerne for børsnoterede selskaber, men vil være relevant for ethvert dirigenthverv.

Der bliver tale om et praktisk kursus med udgangspunkt i foredragsholdernes store praktiske erfaring fra forberedelse og gennemførelse af en række kontroversielle generalforsamlinger.

Udover en gennemgang af de selskabsretlige og børsretlige regler, så vil der blive redegjort nærmere for den øgede indflydelse fra proxy advisors, herunder i lyset af de netop vedtagne stewardship regler for institutionelle investorers ageren.

Foredragsholderne har skrevet en række artikler om forberedelse og afvikling af generalforsamlinger, og Klaus Søgaard fungerer som dirigent for en række af de største danske selskaber. 

Kurset vil være dialogbaseret.

I samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Find et andet kursus?

Fandt du ikke det rigtige kursus?

 

19234
hbi
Helle Bisgaard | Kursuskoordinator | T: +45 33 43 70 29 | E: hbi@danskeadvokater.dk

Kontakt

Helle Bisgaard er koordinator på erhvervsret og skat samt strafferet, dvs. hun tager sig af kurser og uddannelser inden for områderne skatteret, selskabsret, bank- og finansieringsret, bestyrelsesforhold,  strafferet og økonomi.

 

Helle har ansvaret for Danmarks Skatteadvokater og Danske Bestyrelsesadvokater og dertilhørende fagudvalg samt Danske Virksomhedsjurister. Helle indgår i et team med juridisk konsulent Peter Hansen.

 

Sidst men ikke mindst har Helle har ansvar for koordineringen af kurser med vores eksterne samarbejdspartnere, bl.a. Domstolsstyrelsen og Djøfs Kurser og Uddannelser

Læs mere...

Kontakt Helle Bisgaard på tlf.

33 43 70 29