Velkommen  (0 bonuspoint)

Møder og foredrag

Danske Advokater holder løbende brunchmøder og dialogmøder for medlemmerne.

På disse møder kan vi drøfte alt fra fremtidens advokatvirksomhed, advokatbranchen i tal til de seneste internationale tendenser. Brunchmøder er som oftest gratis, og der udstedes ikke altid deltagerbevis.

Inspirationsoplæg til advokatforeninger og specialforeninger

Vil I inspireres?

Mangler I af og til et oplæg på agendaen, så er her et tilbud, der er let at sige ja til.

Som jeres brancheforening opsamler vi hver dag fragmenter af ny viden, der vedrører branchen. Meget af denne viden bliver til færdige videnprodukter, som vi gerne vil dele med jer.

Derfor har vi sammensat en palet af brancherelevante oplæg på 45 min - 1½ time, som I frit kan plukke i til det næste møde.

Samtidig giver dette jer en mulighed for at spørge ind til vores virke, og om hvordan vi arbejder for jer og branchen som helhed.

Alle oplæg er gratis!

Læs mere her

 

Vi har tidligere bl.a. afholdt disse møder:

Har dine kunder tillid til dig?
København
 
Talentudvikling i advokatbranchen
København
 
Har dine kunder tillid til dig?
Aarhus
 

Har du forslag til et kommende brunchmøde, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingschef Øyvind Fagerstrand på 33 43 70 16 eller ofa@danskeadvokater.dk.

 

 

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16