Velkommen  (0 bonuspoint)

Fagdagen er det sted, hvor du hvert år kan blive opdateret på helt centrale retsområder, og hvor du kan vælge anderledes kurser med en lidt ”skæv” vinkel

Fagdag 2017

Vores Fagdag afholdes i år to steder i landet.

Deltag d. 20. september 2017 i Fængslet i Horsens eller d. 28. september 2017 i Valencia i København.

I år melder du dig til hele pakken. Det eneste du skal vælge er, hvilke moduler du vil deltage på kl. 9.30-11.45 og kl. 12.45-15.00, samt om du vil i fængsel eller på natklub.
 

Tilmelding til Fagdage 2017
Navn 
Titel 
Firma 
E-mail 
Adresse 
Telefon  
Vælg sted: Horsens eller Kbh.
Ja tak jeg deltager i Fagdage 2017 
9.30 - 11.45
Vælg mellem:
 
12.45 - 15.00
Vælg mellem:
 
Bemærkninger 

Medlemspris 3.900 kr. (din medlemsrabat er 1.000 kr.)

Fagdag 2017 giver 8 kursuslektioner.
 

Legal Tech: Robotadvokaterne kommer?
Nye teknologier er en af de vigtigste nøgler til innovation og udvikling i advokatbranchen. Men hvor langt er vi? Er det en udvikling, der skal frygtes eller omfavnes? Få hoved og hale på de nye teknologier fra kunstig intelligens til chatbots, crowdsourcing og blockchains – og hør hvordan de kan bruges i advokatbranchen. Danske Advokaters LegalTech arbejdsgruppe har samlet viden og inspiration om emnet – så kom og hør, hvad jeres virksomhed kan gøre for at følge med i den digitale transformation.

Indlægsholdere: Kristian Storgaard, partner, Kromann Reumert, Simon Kristoffersen, Rocket Advisory.
Moderator: Lotte Eskesen, formand for Danske Advokater
 

  Kristian Storgaard er advokat og partner i Kromann Reumert, hvor han arbejder med teknologi, persondata og immaterialret. Kristian er certificeret IT-advokat og har en Master i IT (Organisation) fra Aarhus Universitet

 

Simon Kristoffersen er advokat og founder af Rocket Advisory med speciale i rådgivning af startups. Simon har stor erfaring med tech og har særligt fokus på teknologiske løsninger indenfor den juridiske verden.
 

Vi glæder os til at se dig!

Nyheder

KURSER

Del
Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | T: +45 33 43 70 31 | E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Christina Stage er koordinator på insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret samt udbud, dvs. hun tager sig af kurser inden for dette område.

 

Christina har ansvaret for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater og er tilknyttet fagudvalgene inden for disse områder.

 

Endvidere har hun ansvar for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Læs mere…

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 31