Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret

Om foreningen
Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF) har til formål at højne medlemmernes faglige niveau inden for erstatnings- og forsikringsret og virke for en styrkelse af advokaters rådgivningsposition inden for fagområdet. Foreningen blev stiftet i 1998. 

Foreningen afholder typisk tre arrangementer - temadage - hvert år. Arrangementerne er åbne for foreningens medlemmer til en favorabel pris. Yderligere udsendes løbende nyhedsbreve med informationer fra medlem til medlem om for eksempel ny retspraksis på foreningens område. 

Et medlemskab er personligt og koster kr. 1.000 årligt ekskl. moms.

Sekretariat
Vesterbrogade 32
1620 København V.
Tlf. 33 43 70 00
dlo@danskeadvokater.dk
 

Meld dig ind her.


Foreningen har i samarbejde med Schultz udviklet en internetportal med fagligt stof inden for foreningens område. På portalen findes love, bekendtgørelser og forarbejder, diverse domme og afgørelser, samt kommentarer til regler og afgørelser. Som medlem af Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret kan man få et prøveabonnement via Schultz til en fordelagtig pris.

Nyheder

KURSER

Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06