Velkommen  (0 bonuspoint)

KursusBonus – mere kursus for pengene

Danske Advokaters kurser er branchens mest eftertragtede, og i kraft af de mange deltagere kan det brede udvalg og det høje kvalitetsniveau bevares. Som en tak til vores loyale brugere har vi indført et nyt koncept, KursusBonus, der giver en ekstra kontant fordel.

 

KursusBonus er skabt til at give dig mere efteruddannelse for pengene.

 

Det er ganske enkelt. Når du køber bonusgivende kurser eller uddannelser hos os, optjener du bonuspoint, som du kan bruge til at deltage på halv- eller heldagskurser. Optjening af point knytter sig til antal kursuslektioner og er personlige. Eksempelvis vil et bonusgivende kursus, på 7 lektioner, give dig 7 bonuspoint.

 

Hvordan tilmelder jeg mig KursusBonus?

Det kræver ikke tilmelding at deltage i KursusBonus. Du er automatisk med, når du køber et bonusgivende kursus eller en uddannelse hos os. Optjente point bliver herefter automatisk registreret på din personlige konto.

 

Hvordan kan jeg følge mine bonuspoint?

Følg din optjening af bonuspoint på vores hjemmeside under ”Mine kurser” (efter login).

 

Hvordan bruger jeg mine bonuspoint?

Når du har optjent 21 point, kan du gratis deltage i et af Danske Advokaters halvdagskurser. Du kan også vælge at samle 42 point og deltage gratis i et af vores heldagskurser.

 

Når du ønsker at anvende dine point til ”betaling” af et kursus, oplyser du det blot til os ved bestilling af kurset.

 

Det med småt…

KursusBonus trådte i kraft den 1. januar 2015. Optjening af point gælder for alle købere af bonusgivende kurser og uddannelser hos Danske Advokater; både ikke-medlemmer og ansatte i medlemsvirksomheder. Ansatte i medlemsvirksomheder opnår derfro bonuspoint ud over den generelle medlemsrabat.

 

Optjente bonuspoint er personlige og kan ikke overdrages til anden side. Bonuspoint er gyldige i 3 år plus løbende år fra den dato, hvor det bonusgivende kursus eller den bonusgivende uddannelse afholdes. Bonuspoint, der ikke er anvendt inden gyldighedsperiodens udløb, bortfalder automatisk.

 

Bonuspoint kan ikke konverteres til kontanter. Du kan kun bruge enten 21 eller 42 bonuspoint ad gangen. Et mindre antal bonuspoint kan ikke bruges som delvis betaling.

Nyheder

KURSER

Del
Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk

Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores kurser og uddannelse.

 

Vi kan kun leve op til kravene, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til kurser eller uddannelse.

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08