Velkommen  (0 bonuspoint)

Uddannelsen

- for dig, der vil arbejde som advokatsekretær, advokatassistent, sagsbehandler eller lignende.
Se filmen - adm. direktør Paul Mollerup fortæller om branchens egen uddannelse.

Velkommen til Danske Advokaters Grundskole for administrative medarbejdere. Uddannelsen for dig, der drømmer om en karriere indenfor den juridiske verden.

Læs vores brochure her


Advokatens assistent
Advokatvirksomheder beskæftiger mange medarbejdere, der ikke er jurister. Vi klæder dig grundigt på til at møde de spændende udfordringer og interessante arbejdsopgaver, der findes i en dynamisk branche. De typiske opgaver spænder fra klassiske sekretæropgaver til selvstændig sagsbehandling, regnskab, administration, m.v.

Uanset om du er ung og med begrænset erhvervserfaring eller ældre og har flere erfaringer fra andre jobs, er Danske Advokaters grunduddannelse til administrative medarbejdere en perfekt uddannelse for dig, der drømmer om en advokatvirksomhed som din næste arbejdsplads.
Danske Advokaters grunduddannelse kan hjælpe dig med at finde din niche – uanset din erhvervsmæssige baggrund.


Flere karrieremuligheder
Uddannelsen giver dig også et solidt afsæt til en række andre karrieremuligheder. Den juridiske indsigt kombineret med de øvrige færdigheder er for mange virksomheder en attraktiv profil. Tidligere elever er bl.a. også ansat i følgende typer virksomheder/brancher: Inkassovirksomheder, ejendomsmæglere, ejendomsadministration, forsikringsselskaber, juridiske afdelinger i større virksomheder, ministerier, m.m.


Forløb
Du kan gennemføre uddannelsen på otte måneder, hvor du undervises en gang om ugen. 8-månedersuddannelsen starter i september. Forløb afsluttes i april.
Uddannelsen kan med fordel kombineres med job eller anden uddannelse.


Titel
Der findes ingen bestemt titel, du skal benytte, når du har gennemført uddannelsen, men de fleste vælger at kalde sig advokatsekretær, advokatassistent, juridisk assistent, sagsbehandler m.v.


Overbygning
Grunduddannelsen kan efterfølgende overbygges med en elitesekretær-uddannelse (paralegal). Læs mere om overbygningen her


Dreyers fond
Udvikling af Grundskolen for administrative medarbejdere er støttet af Dreyers Fond.

 

Nyheder

KURSER

Del
Patricia De Moor
Patricia De Moor | Koordinator | T: +45 61 10 87 30 | E: pdm@danskeadvokater.dk

Kontakt

Patricia De Moor har ansvaret for foreningerne Danske Virksomhedsjurister (DVJ) og Oresundsadvokater.

Læs mere…

Kontakt Patricia De Moor på tlf.

61 10 87 30

Find os på Facebook

Nina udtaler:

Efter studentereksamen vidste jeg, at jeg ville være advokatsekretær. Jeg undersøgte mulighederne og valgte skolen, fordi den er professionel. Jeg fik hurtig feedback på mine spørgsmål hvilket gjorde, at jeg følte mig velkommen. I dag arbejder jeg som rådgiver i et inkassofirma, hvor jeg er klientansvarlig for store virksomheder. Alt, jeg har lært om inkasso, bruger jeg dagligt. Uden uddannelsen havde jeg ikke kunnet være klientansvarlig.
Nina, 24 år

 


Læs brochure om grundskolen