Velkommen   (0 lektioner)

Advokatvagten

Hos advokatvagten kan du få vurderet, om du har en ”sag”
 

Advokatvagten er et tilbud til alle borgere, hvor advokater - helt gratis giver en form for førstehjælpsrådgivning om alt fra skilsmisse, forældremyndighed, gæld, bolig, til arveforhold og erstatning.

I advokatvagten får du en juridisk vurdering af din situation, men advokatvagten kan ikke føre din sag. Til gengæld kan du hos advokatvagten få vurderet, om du har en ”sag”, og om du skal have fat i en advokat til at komme videre med at løse dit problem.

Du kan ikke ringe til advokatvagten, men der er advokatvagter i de fleste større byer og finder ofte sted på landets biblioteker. Du kan se, hvornår der er åbent i en advokatvagt i en by i nærheden af dig på www.advokatvagterne.dk

 

Ligeledes kan borgere finde information om eksempelvis fri proces på Civilstyrelsens hjemmeside.
 

Nyheder

KURSER

Anette Berg Nielsen
Anette Berg Nielsen | Receptionist | T: +45 33 43 70 02 | E: ani@danskeadvokater.dk

Kontakt

Anette Berg Nielsen er vores imødekommende receptionist, der byder alle velkommen med et smil.

Anette er også telefonstemmen, der hjælper med at finde frem til den rigtige medarbejder i huset eller hjælper borgere med at finde den rigtige advokat.

Derudover hjælper Anette med medlemsregistreringer, bookning af møder samt koordinering af kurser for Danske Boligadvokater & Faggruppen for Erhvervsejendomme & Entreprise.

Anette har - sideløbende med sit arbejde - læst på Danske Advokaters Grundskole - grunduddannelsen til advokatsekretær.

Læs mere…

Kontakt Anette Berg Nielsen på tlf.

33 43 70 02