Velkommen   (0 lektioner)

Arbejdsglæde og Motivation

Foredrag med Thomas Flindt. Åben døren til mere arbejdsglæde og livsglæde.

Thomas Flindt
Kontaktperson: Thomas Flindt
Tlf.70 23 00 16
thomas@lev-nu.dk
www.lev-nu.dk

 


Om ydelsen

Åben døren til mere arbejdsglæde og livsglæde. Gå på arbejde på en ny måde. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din kreativitet og fantasi på en ny måde. Kreativitet og god energi er starten på at sætte nye mål og nye standarder for kommunikation, service og samarbejde på din arbejdsplads. Arbejdsglæde er at lykkes i sit job, hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små succeser i hverdagen.
 

2 timer med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde"


Oplev dette foredrag og du får:

  • Vaner der skaber arbejdsglæde
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
  • Et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Et konkret værktøj der gør dig fokuseret og målrettet
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Reference: Arbejdsglæde foredrag

Jens H. M. Blach, Novo Nordisk.

"Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning.Reference: Mindfulness foredrag

Søren Egemar Knudsen, Danske Advokater.
 

"Thomas Flindt er en meget indlevende underviser med stor ægthed og god humor. Man kan mærke at han virkelig går ind for det han taler om. Vi har talt og tænkt meget over de ting, vi talte om på kurset og har prøvet et par ting af. Super god oplevelse. Dette mindfulness foredrag var godt og lærerigt på den lange bane – Særligt øvelsen om ægte opmærksomhed."

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk

Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08