Velkommen   (0 lektioner)

Bestyrelsesarbejde

Med en advokat i bestyrelsen får du en rådgiver med specialviden, der kan skabe mere værdi for virksomheden.

 

Den rigtige bestyrelse er guld værd

En bestyrelse har, uanset om der er tale om bestyrelsen i en stor eller lille virksomhed, ansvaret for den strategiske ledelse og den finansielle kontrol af selskabet – men har også til opgave løbende at vurdere ledelsen. Derfor er det af største betydning at have de helt rigtige medlemmer i bestyrelsen – dem, der skaber værdi i det lange løb.
 

Rigtige bestyrelsesmedlemmer stiller kritiske spørgsmål

Med en advokat i bestyrelsen kan du sikre, at din virksomhed får hjælp til alene at tage kalkulerede risici og får hjælp til at nå sine strategiske forretningsmål. Den gode bestyrelse er aktiv og engageret i virksomhedens vision, men den skal også kunne stille de ubehagelige spørgsmål på de rigtige tidspunkter – og de kan og gør advokater.

For især små og mellemstore selskaber kan det være attraktivt at bruge virksomhedens advokat som bestyrelsesmedlem. Husadvokaten er i forvejen en betroet rådgiver, som kender virksomheden indgående og som der sparres jævnligt med.

En advokat, som på samme tid er bestyrelsesmedlem og advokat for virksomheden, kan derfor være en både god, billigere og driftssikker løsning for mange virksomheder. Advokaten vil via sin baggrund nemt kunne gennemskue, hvilke løsninger der er mulige – og lovlige.
 

Få gavn af advokatens specialviden

Mange advokater vælges ind i en bestyrelse, fordi de har et særligt kendskab til en specifik branche, en særlig juridisk disciplin, eller fordi de har specialiseret sig inden for særlige virksomhedstyper, såsom iværksættervirksomheder eller nødlidende virksomheder. Med en advokat ved din side får du derfor en rådgiver med specialviden, som kan hjælpe dig i forbindelse med alle virksomhedens store beslutninger.


”Tidligere havde vi en tantebestyrelse. I dag har vi en, der udfordrer os.” (Adm. direktør Jesper Nicholaisen, Nicholaisen A/S)


Du kan læse mere om bestyrelsesarbejde på de enkelte advokatvirksomheders hjemmesider og hos foreningen www.bestyrelsesadvokater.dk. Du kan finde en advokat med den profil, du ønsker på Find din advokat.
 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13