Velkommen   (0 lektioner)

Betroet rådgiver

Når du har brug for en husadvokat, et bestyrelsesmedlem eller virksomhedsrådgivning, er advokaten din betroede rådgiver og sparringspartner.

Har du behov for bedre sparring?

Hvilken virksomhedsejer ønsker ikke at have en sparringspartner, der kan få virksomhedens vision til at mødes med økonomisk vækst?

 

Mange erhvervsledere og virksomhedsejere vælger at arbejde tæt sammen en advokat som deres ”trusted advisor”. Det skyldes ikke mindst, at advokaten med udgangspunkt i visionen for virksomheden kan holde styr på de formelle rammer, og samtidig være skarp til at byde ind med de rigtige spørgsmål og perspektiver. Det er en rådgivning, der bygger på såvel markeds- som kundeindsigt og på advokaternes evne til at analysere risici, sagens kompleksitet og evnen til at forudse uventede hændelser og udviklinger.

 

Som husadvokat eller bestyrelsesmedlem

Advokater sidder ofte med i bestyrelser. Det skyldes dels den juridiske faglighed, men i endnu højere grad, at de er fremragende sparringspartnere i forbindelse med komplekse og strategiske vitale forretningsmæssige beslutninger. Advokater har typisk en udtalt forretningsforståelse, der bunder i mange års rådgivning inden for forskellige brancher.

 

Du kan have behov for rådgivning i alle faser

Uanset hvor du i din virksomheds livscyklus kan have behov for forretningsmæssig rådgivning med en juridisk forankring, er advokaten den bedste til denne opgave.

For små- og mellemstore virksomheder er det f.eks. ofte uoverskueligt at vurdere, om man lever op til alle de mange krav og love – om der er ”compliance”. På samme måde kan det være svært at være sikker på, om man fuldt ud udnytter de markedsmuligheder og det regelsæt, man agerer indenfor.

 

Bliv den betroede rådgiver

Er du advokat/jurist med ansvar for egen forretning har du mulighed for at uddanne dig som ”Den betroede rådgiver”. Læs om vores succesfulde kursus, der har givet deltagere et markant forretningsmæssigt løft, her.

 

”Min advokat kender mig og min virksomhed rigtig godt. Det gør, at jeg kan træffe beslutningerne hurtigere.” (Karl-Anker Krath, PRO Elteknik A/S)

Du kan læse mere om advokaten som den betroede rådgiver eller bestyrelsesmedlem på de enkelte advokatvirksomheders hjemmesider, og du kan finde en advokat med den profil, du ønsker på Find din advokat.

 

Nyheder

KURSER

Jens Steffensen
Jens Steffensen | Kursuschef | 33 43 70 14 | jst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Jens er vores kursuschef, der udvikler nye kurser og har kontakt med nye og eksisterende undervisere. Han står også for markedsføring af vores kursusudbud.

Læs mere…

Kontakt Jens Steffensen på tlf.

33 43 70 14