Velkommen   (0 lektioner)

Branchepolitiske udvalg

Danske Advokater har en række tværgående, faste udvalg, der hjælper sekretariatet og bestyrelsen med den branchepolitiske indsats inden for en række højt prioriterede områder.

Etikudvalget

Etikudvalget vejleder bestyrelsen om de advokatetiske regler.
Udvalget står bl.a. for at ajourføre bemærkningerne til de advokatetiske regler.
Se udvalgets medlemmer

 

Internationalt udvalg

Det internationale udvalg har fokus på at gøre danske advokatvirksomheder opmærksomme på mulighederne og udfordringerne i den globaliserede verden, da det er vigtigt, at branchen også internationalt fremstår som repræsentanter for en fagligt kvalificeret og uafhængig rådgivning, der giver kunderne værdi.
Se udvalgets medlemmer

 

Brancheudviklingsudvalget

Danske Advokater arbejder for branchens udvikling gennem markedsindsigt, identificering af udviklingstendenser og produktion af vidensprodukter til vores medlemsvirksomheder.
Se udvalgets medlemmer

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13

Ret cookies