Velkommen  (0 bonuspoint)

Briller hos Synoptik

Danske Advokater har en aftale med Synoptik, der giver rabat på skærmbriller, briller og solbriller til alle vores medlemsvirksomheder.

Danske Advokater har en medlemsaftale med Synoptik, der giver en betydelig rabat på skærmbriller, briller og solbriller til vores medlemsvirksomheder.

 

Hvem kan få skærmbriller?

En skærmbrille er en brille, der afviger i styrke og/eller synsfeltkonstruktion fra den alm. brille, du har eller burde have til privat brug og kan derfor ikke benyttes som/erstatte en alm. læse- og/eller afstandsbrille.Behovet for skærmbriller forekommer oftest hos personer over 40 år, hvor læsebrillerne er for stærke til at se skarpt på skærmen eller, hvor flerstyrkebrillen giver uhensigtsmæssigt hoved, nakke og kropsstilling og derved medfører div. gener i nakke og skuldre, hovedpine, træthed, grus, og svie i øjnene. Nogle unge (under 40 år) kan have behov for skærmbriller. Det kan forekomme, hvis synsfunktionen ikke reagerer som forventet for alderen. Undersøgelsen i forbindelse med behov for skærmbriller kan tilbydes alle ansatte, der arbejder ved PC´er mere end sammenlagt 2 timer dagligt.

 

Det er vigtigt, at arbejdspladsindretningen er i orden, inden en vurdering/undersøgelse foretages. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at dit firma som medlem af Danske Advokater gratis kan benytte vores APV-værktøj (arbejdspladsvurdering).

 

Hvordan gør jeg?

Du kan finde information om, hvordan du bestiller briller her - kun for medlemmer. Her kan du se specifikke priser for dig som medlem - husk at logge ind.

 

Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Del
Søren Egemar Knudsen
Søren Egemar Knudsen | Administrationschef | T: +45 33 43 70 18 | E: sek@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er vores administrationschef.

 

Søren varetager opgaver omkring HR, intern service, Valencia, medlemsaftaler, økonomi & regnskab for Danske Advokater og specialforeningerne.

 

Søren har en baggrund som revisor og har været ansat i Danske Advokater siden stiftelsen i 2008

Læs mere…

Kontakt Søren Egemar Knudsen på tlf.

33 43 70 18