Velkommen   (0 lektioner)

Briller hos Synoptik

Danske Advokater har en aftale med Synoptik, der giver rabat på skærmbriller, briller og solbriller til alle vores medlemsvirksomheder.

Danske Advokater har en medlemsaftale med Synoptik, der giver en betydelig rabat på skærmbriller, briller og solbriller til vores medlemsvirksomheder.


Hvem kan få skærmbriller?
En skærmbrille er en brille, der afviger i styrke og/eller synsfeltkonstruktion fra den alm. brille, du har eller burde have til privat brug og kan derfor ikke benyttes som/erstatte en alm. læse- og/eller afstandsbrille. Behovet for skærmbriller forekommer oftest hos personer over 40 år, hvor læsebrillerne er for stærke til at se skarpt på skærmen eller, hvor flerstyrkebrillen giver uhensigtsmæssigt hoved, nakke og kropsstilling og derved medfører div. gener i nakke og skuldre, hovedpine, træthed, grus, og svie i øjnene. Nogle unge (under 40 år) kan have behov for skærmbriller. 


Det er vigtigt, at arbejdspladsindretningen er i orden, inden en vurdering/undersøgelse foretages. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at dit firma som medlem af Danske Advokater får du et eksklusivt tilbud til WOBA, der er den ledende platform til automatisering af APV og trivselsmålinger. Læs mere her.


Hvordan gør jeg?
Du kan finde information om, hvordan du bestiller briller her - kun for medlemmer. Her kan du se specifikke priser for dig som medlem - husk at logge ind.


Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13