Velkommen   (0 lektioner)

Briller hos Synoptik

Danske Advokater har en aftale med Synoptik, der giver rabat på skærmbriller, briller og solbriller til alle vores medlemsvirksomheder.

Danske Advokater har en medlemsaftale med Synoptik, der giver en betydelig rabat på skærmbriller, briller og solbriller til vores medlemsvirksomheder.

 

Hvem kan få skærmbriller?

En skærmbrille er en brille, der afviger i styrke og/eller synsfeltkonstruktion fra den alm. brille, du har eller burde have til privat brug og kan derfor ikke benyttes som/erstatte en alm. læse- og/eller afstandsbrille.Behovet for skærmbriller forekommer oftest hos personer over 40 år, hvor læsebrillerne er for stærke til at se skarpt på skærmen eller, hvor flerstyrkebrillen giver uhensigtsmæssigt hoved, nakke og kropsstilling og derved medfører div. gener i nakke og skuldre, hovedpine, træthed, grus, og svie i øjnene. Nogle unge (under 40 år) kan have behov for skærmbriller. Det kan forekomme, hvis synsfunktionen ikke reagerer som forventet for alderen. Undersøgelsen i forbindelse med behov for skærmbriller kan tilbydes alle ansatte, der arbejder ved PC´er mere end sammenlagt 2 timer dagligt.

 

Det er vigtigt, at arbejdspladsindretningen er i orden, inden en vurdering/undersøgelse foretages. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at dit firma som medlem af Danske Advokater gratis kan benytte vores APV-værktøj (arbejdspladsvurdering).

 

Hvordan gør jeg?

Du kan finde information om, hvordan du bestiller briller her - kun for medlemmer. Her kan du se specifikke priser for dig som medlem - husk at logge ind.

 

Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08