Velkommen   (0 lektioner)

Nem og integrerbar løsning til hvidvaskcompliant kundeforhold på få minutter.

CLA Reply

Nem og integrerbar løsning til hvidvaskcompliant kundeforhold på få minutter.

 

Er du også træt af besværlige og tidskrævende arbejdsgange til overholdelse af hvidvaskloven?

CLA Reply gør klient-onboarding nemt i et regulatorisk komplekst miljø. Det gør vi ved at kombinere juridisk ekspertviden om direktiver, risikovurderinger, lovgivning og vejledninger med brugercentreret softwareudvikling og et robust system med end-to-end-kryptering.

 

Det får I:
 

  • En tjekliste-agtig, skridt-for-skridt-proces med tre trin, som er ens hver gang. Det sikrer dig tidsbesparelser og minimerer risikoen for menneskelige fejl
  • Automatisering de steder, hvor det giver mening - fx automatisk opslag i CVR-register samt PEP- og sanktionslistetjek. Det effektiviserer din arbejdsgang. 
  • Accept af indhentet kundedokumentation, som giver dig sikkerhed for kvaliteten af dokumentationen samt ro i maven.
  • Nem og effektiv udarbejdelse af risikovurdering, så du gør det nødvendige og er hurtigt videre.
  • Brugercentreret, intuitiv og gennemskuelig klientoplevelse, så dine kunder forstår formålet, afleverer det nødvendige og efterlades med et professionelt indtryk af din onboarding. Nemt og bekvemt.
  • Krypteret og sikkert “data-rum” til dine klientoplysninger, som kun du og dine kolleger kan tilgå - ikke engang vi som systemleverandør kan se eller tilgå dine klienters personlige oplysninger. Det sikrer tryghed og gennemskuelighed for den enkelte klient.
  • Fuldautomatisk dokumentation for dit arbejde via systemets indbyggede aktivitetslog, som gør det legende let at dokumentere din kundekendskabsprocedure i tilfælde af tilsyn.


Interesseret?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at købe produktet, bedes du kontakte Sammy Persson, CLA Reply på tlf. 53 61 30 02 eller sammy@clareply.com.

Se rabataftale - kun for medlemmer af Danske Advokater (kræver login)

Læs mere om CLA Reply

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen har siddet med i vores arbejdsgruppe om persondata. Han har bl.a. udarbejdet materiale og guides til vores medlemmer om overholdelse af persondatalovgivningen, og han har undervist i GDPR-relaterede emner på vores medlemsmøder og kurser.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende undervisning inden for IT-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21

Ret cookies