Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Cases om advokatKODEKS

Åbenhed

Åbenhed kendetegner advokatvirksomheden, der ønsker omverdenens tillid. Åbenhed fremmer kvalitet og udvikling – værdiskabelse til gavn for kunderne. Åbenhed er en nøgle til god ledelse, der hviler på tillid og respekt. Åbenhed kan forebygge fordomme.

 

Advokatvirksomheden skal tilstræbe åbenhed og gennemsigtighed inden for rammerne af den tavshedspligt, der er grundstenen i advokatens relation til kunden. På samme måde skal advokatvirksomheden leve op til de advokatetiske reglers krav om oplysningspligt og sikre, at kunden altid har det bedst mulige afsæt for sit køb af advokatrådgivning.

 

Gennemsigtighed indebærer, at advokatvirksomheden åbent og klart giver offentligheden relevante oplysninger om værdier og etik, ledelsesstruktur, ydelser og virksomhedens principper for prissætning.

 

Anbefaling: Advokatvirksomheden sætter mål for sit arbejde med åbenhed og gennemsigtighed over for kunder, medarbejdere og samfundet

 


31-08-2017
Advokater på Instagram

Kromann Reumert byder studerende inden for i advokatverdenen med hashtagget #velkommentilkr.

 

Målet er at give et blik om bag kulissen – både når de unge jurister sidder på kontoret eller er ude i verden gennem udveksling eller udstationering – samt at skabe større åbenhed i en traditionelt lukket branche. Instagram-profilen er målrettet de jurastuderende, og det er Kromann Reumerts stipendiater, advokatfuldmægtige og unge advokater selv, der deler opslag og billeder på profilen.

 

Det er derfor ærlige og troværdige fortællinger, der giver de jurastuderende et godt indblik i, hvordan juristerne arbejder, som da det var Martins tur til at overtage profilen: “Jeg hedder Martin Bo Thøming og har siden november arbejdet som advokatfuldmægtig i Kromann Reumerts afdeling for Fast Ejendom og Entreprise i Aarhus. Jeg kommer vidt omkring i juraen, fx har jeg i den forgangne uge beskæftiget mig med lejeretten, hvor der veksles meget mellem teori og praksis. I denne uge skal jeg i fogedretten, hvor lejeretten bliver til virkelighed. Og sidst på ugen skal jeg vejlede et hold i ELSA Aarhus’ procedurekonkurrence. I kan følge med i min uge her på Instagram / Martin #velkommentilkr #kromannreumert”

 

Instagram-stafetten gives også til de studerende bl.a. i forbindelse med Kromann Reumerts Talentnetværk, som er et fagligt og personligt netværk for jurastuderende.

dhm
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Specialkonsulent | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16