Velkommen   (0 lektioner)

Complianceværktøj

Compliance-værktøj for advokater: Kundekendskab - hvidvaskforebyggelse

Som ansat i en af Danske Advokaters medlemsvirksomheder har du mulighed for at benytte BiQ's complianceværktøj, CiQ, med særrabat.

 

CiQ er complianceværktøj, der er udviklet til at sikre bl.a. advokatvirksomheder en effektiv og brugervenlig platform for udførelse af kundekendskabsopgave/ forebyggende indsatser mod hvidvask og finansiering af terror. Produktet giver din virksomhed adgang til indsigter, så I kan sikre compliance og derigennem omdømme og forretning.

 

CiQ anvendes hos advokater, pengeinstitutter, styrelser og revisorer, som har brug for en bredt dækkende og løbende opdateret dansk løsning.

 

CiQ-platformen udvikles løbende og blandt andet med udgangspunkt i ændringer i lovgivning samt anbefalinger fra bl.a. FATF vedr. PEP-dækning.

 

CiQ-platformen giver dig bl.a. følgende:

  • Adgang til den mest komplette og dagligt opdaterede database over danske PEP’er og RCA’er med mere 10.000 personer - herunder flere end 8.000 RCA’er. Omfatter også PEP-kategori jf. anbefalinger fra FATF samt PEP på ”cool down”
  • PEP-sti, der er en visualisering af relationskæden mellem RCA og en given PEP.
  • Samlet kortlægning af et selskabs ejerforhold og ejeres PEP-status; herunder oplysning om ledelse, bestyrelse og reelle ejere, ultimative ejere (beregnet) samt ultimative stemmeberettigede samt oversigt over selskabers ejerskaber.
  • Omfattende sanktionslistedækning med adgang til screening i EU’s konsoliderede sanktionsliste samt i UK-, UN- samt OFAC-lister.
  • Dokumentation og logning af screeninger. Adgang til at gemme screeninger i pdf-format samt løbende automatisk logning af screeninger til brug for dokumentation og reference ved inspektion.

 

Yderligere muligheder med CiQ

CiQ-løsning er også tilgængelig via fx API, batch eller FTP til brug for automatisering af processer eller analyser. CiQ kan endvidere tilføjes adgang til udenlandske PEP-data fra Dow Jones.

 

Læs mere om CiQ her eller kontakt senior account executive Anders Pors Brogaard på apb@biq.dk eller tlf. 42 90 84 24.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Se hvordan I kan gøre brug af compliance-værktøjet her - kun for medlemmer.

 

Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08