Velkommen   (0 lektioner)

Complianceværktøj

Compliance-værktøj med stor rabat

Er du interesseret i, hvordan du effektivt håndterer de nye hvidvaskregler?

 

Alle Danske Advokaters medlemsvirksomheder får nu mulighed for at få stor rabat på CiQ-løsningen, der rummer en lang række fordele. Aftalen giver dig mulighed for at foretage søgninger i CiQ's online løsning samt mulighed for adgang til CiQ's screeningsløsninger og API.

 

CiQ blev til for at skabe sikkerhed samt tryghed i forhold til den person eller virksomhed, som du handler med. Løsningen er skabt på baggrund af henvendelser fra eksisterende BiQ-kunder, der ønskede en stærk lokal compliance-partner i forbindelse med, at det 4. hvidvaskdirektiv blev fremlagt og vedtaget.

 

Fordele ved at bruge CIQ

  • Adgang til den mest komplette, og dagligt opdaterede, database over danske Politisk Eksponerede Personer med mere 8.000 personer - herunder mere end 6.000 RCA’ere (familie, nære samarbejdspartnere). Vi har allerede screenet mere end 5 mio. personer gennem CiQ.
  • Direkte søgning på selskaber, hvilket giver mulighed for at se hvem i ledelsen, blandt ejerne eller blandt de Reelle ejere, der er PEP, og som du skal have et skærpet fokus på.
  • PEP-stien, der er en visualisering, som viser sporet fra en RCA til en originalt klassificeret Politisk Eksponeret Person. Stien er tilgængelig på alle vores personer og viser både de simple og avancerede stier, der kan være grunden til at en person skal overvåges.
  • Sanktionslisten giver mulighed for at undersøge om man handler med personer eller organisationer, der er på EU's konsoliderede sanktionsliste.
  • I CiQ har vi valgt at præsentere Finanstilsynets lister visuelt og datamæssigt, så det både er muligt at benytte en risikobaseret tilgang af minimal karakter jf. de få personer på Finanstilsynets liste, men også en højere risikobetragtning, hvor man ser på anbefalingerne fra FATF eller en tættere fortolkning af EU-direktivet.
    Via CiQ er det desuden muligt at undersøge udenlandske personer via et nyt og spændende samarbejde med Dow Jones.
  • Ud over webbaseret adgang til CiQ er løsningen også tilgængelig som fx API, batch eller FTP.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Se hvordan I kan gøre brug af compliance-værktøjet her - kun for medlemmer.

 

Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies