Velkommen   (0 lektioner)

Danmarks Skatteadvokater

Om foreningen

Danmarks Skatteadvokater er en forening for advokater og advokatfuldmægtige med interesse for skatteret. Foreningens formål er at fremme advokaters interesse for og viden om skatteret.

 

Foreningen afholder normalt tre kurser om året samt to gå-hjem-møder. Der afholdes to 1-dags-arrangementer i København og Aarhus og et 2-dages arrangement på Hotel Koldingfjord i Kolding. De to gå-hjem-møder afholdes både i København og Aarhus.

 

Medlemskontingentet er kr. 5.250 ekskl. moms om året. For advokatfuldmægtige udgør det årlige kontingent kr. 2.625 ekskl. moms. Kontingentet opkræves for et kalenderår ad gangen uanset indmeldelsestidspunktet.

 

Har du spørgsmål vedrørende foreningen, er du velkommen til at kontakte medlems- og kursuschef Dorte Carlsson på tlf. 33 43 70 08 eller dca@danskeadvokater.dk.

Læs mere her

 

  
  
Navn 
Firmanavn 
Adresse 
E-mail  
Telefonnr.  

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies