Velkommen   (0 lektioner)

Dansk Indkøb

Som medlem af Danske Advokater kan du spare tid og penge ved at anvende Dansk Indkøbs indkøbsaftaler til en række indkøb.

Herved får din virksomheder glæde af nogle allerede etablerede aftaler med gode rabatter og gennemprøvede produkter.

Konceptet er, at  din virksomhed som medlem kan få gratis besøg af en indkøbsrådgiver fra Danske Indkøb, som gennemgår jeres aftaler på indkøb af generiske ydelser som telefoni, energi, kontorartikler, forsikringer og andre. Derefter udarbejder indkøbsrådgiveren en analyse til jeres virksomhed, der indeholder et overblik over jeres omkostninger, og hvilke besparelser der kan opnås ved et leverandørskift.

Vælger I at indgå et samarbejde med Dansk indkøb, vil I slippe for selv at overvåge markedet, ligesom der vil være kontante besparelser.

Danske Advokater har i samarbejde med fire advokatvirksomheder gennemgået de områder, hvor der typisk er penge at spare for en advokatvirksomhed.

Læs her brochure om Dansk Indkøbs medlemstilbud.

Læs mere om Dansk Indkøb på d-i.dk.
 

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08

Ret cookies