Velkommen  

Danske Advokater i medierne

Her kan du se den omtale, Danske Advokater har fået i medierne. Enten i kraft af, at medierne har henvendt sig til os, eller fordi vi har henvendt os til medierne. Oversigten vil opremse alle de artikler eller indslag, hvor Danske Advokater optræder som en aktør, men f.eks. ikke indslag eller artikler, hvor Danske Advokater blot er omtalt i en bisætning.

Presseklip: Danske Advokater kritiserer udkastet til en ny revisorlov. I stedet for at tage ved lære af finanskrisen og skærpe kravene, lemper regeringen, skriver Altinget.

29-01-2016
Altinget: Revisorlov bringer revisorer og advokater på kollisionskurs

Presseklip: Danske Advokater kritiserer udkastet til en ny revisorlov. I stedet for at tage ved lære af finanskrisen og skærpe kravene, lemper regeringen, skriver Altinget.

 

Altinget skriver den 26. januar, at advokater og revisorer er dybt splittede i deres syn på regeringens udkast til en ny revisorlov, som Danske Advokater netop har afgivet et kritisk høringssvar om. Loven skal implementere et nyt europæisk regelsæt, som blandt andet har til hensigt at øge revisorers uafhængighed i forhold til deres kunder.

 

Mens revisorbranchen uddeler roser til regeringens ambition om at gennemføre de nye regler så lempeligt som muligt, så er modtagelsen mere lunken i advokaternes brancheorganisation.

 

Paul Mollerup, direktør for Danske Advokater, siger bl.a. til Altinget, at:

”Man må spørge sig selv, om der er kommet et punkt, hvor revisorer sælger så meget rådgivning til dem, de reviderer, at det kan give indtryk af, at der kan være problemer med uafhængigheden,” og ”man gør brug af stort set alle muligheder for at lempe revisors adgang til også sælge rådgivning til dem, de reviderer. Derfor synes vi ikke, at man er nået i mål,” siger Paul Mollerup.

 

Hos Danske Advokater mener man, at der er brug for både at øge antallet af virksomheder, der skal dækkes af de nye regler, og for yderligt at begrænse muligheden for at købe anden rådgivning hos sin revisor.

Læs Altingets artikel

Læs Paul Mollerups blog om den ny revisorlov

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19