Velkommen   (0 lektioner)

Danske Advokater i medierne

Her kan du se den omtale, Danske Advokater har fået i medierne. Enten i kraft af, at medierne har henvendt sig til os, eller fordi vi har henvendt os til medierne. Oversigten vil opremse alle de artikler eller indslag, hvor Danske Advokater optræder som en aktør, men f.eks. ikke indslag eller artikler, hvor Danske Advokater blot er omtalt i en bisætning.

Advokatbranchens troværdighed har længe været på rutsjetur, og de seneste års skandalesager har næppe styrket branchens image og troværdighed i hverken befolkningen eller på Christiansborg.

18-01-2019
Det tager år at genoprette advokatbranchens image

Advokatbranchens troværdighed har længe været på rutsjetur, og de seneste års skandalesager har næppe styrket branchens image og troværdighed i hverken befolkningen eller på Christiansborg. Derfor har Danske Advokater i 2019 som førsteprioritet at forbedre branchens omdømme. Men det kommer til at tage tid, skriver Berlingske den 18/1.

Læs hele interviewet med Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, her.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19

Ret cookies