Velkommen   (0 lektioner)

Danske Advokater i medierne

Her kan du se den omtale, Danske Advokater har fået i medierne. Enten i kraft af, at medierne har henvendt sig til os, eller fordi vi har henvendt os til medierne. Oversigten vil opremse alle de artikler eller indslag, hvor Danske Advokater optræder som en aktør, men f.eks. ikke indslag eller artikler, hvor Danske Advokater blot er omtalt i en bisætning.

Både advokater og dommere glæder sig over, at justitsministeren har trukket forslag om at lade embedsmænd føre myndighedernes sager i retten mod borgere eller virksomheder tilbage.

24-04-2019
Justitsminister Pape dropper 'eksperimentarium' i retssalene

Både advokater og dommere glæder sig over, at justitsministeren har trukket forslag om at lade embedsmænd føre myndighedernes sager i retten mod borgere eller virksomheder tilbage. Det skriver Politiken den 24/4.

Læs hvad Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, udtaler i artiklen her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19

Ret cookies