Velkommen   (0 bonuspoint)

Danske Advokaters Dreyers Pris

Vind Danske Advokaters Dreyers Pris.

Prisen uddeles for at hædre de advokatvirksomheder, som er med til at synliggøre advokatbranchens position og samfundsmæssige betydning. Prisen skal være med til at inspirere til yderligere aktiviteter i branchen.

 

Danske Advokaters Dreyers Pris blev uddelt den 30. september 2016 i forbindelse med Danske Advokaters kongres.

 

Advokatvirksomheder blev nomineret inden for kategorierne:

  • Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet

Kromann Reumerts bestyrelsesformand Anders Lavesen modtager 1. præmien.

 

Tre advokatvirksomheder: Kromann Reumert, Advokatfirmaet Åse Gahner Klemmensen og Plesner blev hædret på Danske Advokaters kongres for deres store samfundsansvar. Alle har de tiltrådt Danske Advokaters advokatKODEKS, der bygger på disse værdier:

  • Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet


Førstepræmien blev vundet af Kromann Reumert, der systematisk har indarbejdet alle værdierne i virksomhedens daglige CSR-arbejde. Virksomheden laver et omfattende pro bono arbejde. Desuden har virksomheden en lang række sponsorater, der tilgodeser udsatte børn. Kromann Reumert har også en erklæret politik om hele tiden at dele deres viden med omverdenen. Et eksempel på det er, at virksomheden har etableret et forum, hvor jurastuderende kan få råd og vejledning hos de ansatte. Alle disse initiativer gør, at Kromann Reumert er en meget flot repræsentant for de værdier, der ligger i branchens advokatKODEKS – ikke mindst fordi Kromann Reumert har klare, ambitiøse målsætninger for deres CSR-initiativer, der er stærk integreret i virksomhedens kultur og daglige arbejde.

 

Andenpræmien fik Advokatfirmaet Åse Gahner Klemmensen, der laver et helt unikt socialt arbejde med kriseramte kvinder i lokalområdet. Faktisk var virksomheden med til at etablere Hjørring Krisecenter for 25 år siden. Derudover er virksomheden engageret i Danske Flygtningehjælps rådgivning i Hjørring, og advokatfirmaet er også ofte at finde i den lokale advokatvagt. Indsatsen afspejler på smuk vis en del af advokatbranchens DNA og ånden i advokatKODEKS’et.

 

Tredjepræmien gik til Plesner, der med ”skoleprojektet” gør en kæmpe indsats for at hjælpe og motivere unge til at tage en uddannelse på skoler, hvor der er en stor koncentration af nydanskere. Med månedlige møder, workshops, virksomhedsbesøg og coaching forsøger virksomhedens ansatte at hjælpe, inspirere og motivere folkeskolelever til at få en ungdomsuddannelse. Plesner følger udvalgte 7 klasser frem til deres afgang på to skoler fra Nørrebro i København. Virksomhedens indsats er ganske enkelt et flot eksempel på advokatbranchens samfundsansvar.

Læs om advokatkodeks her

Læs mere om prisen her

Nyheder

KURSER

Del
Øyvind Fagerstrand
Øyvind Fagerstrand | Forretningsudviklingschef | T: +45 33 43 70 16 | E: ofa@danskeadvokater.dk

Kontakt

Øyvind er ansvarlig for forretningsudvikling – for branchen som helhed og for rådgivning til medlemsvirksomheder. 

 

Øyvind arbejder ud fra sin markedsindsigt med at varetage branchens kommercielle udvikling. Via et vidt forgrenet netværk i branchen og med en række eksterne rådgivere, forsyner Øyvind medlemmerne med ledelsesuddannelse, markedsfakta, analyser og trends som har betydning for branchens og den enkelte virksomheds konkurrencekraft.

 

Øyvind udfordrer konstant status quo og har blik for hvordan såvel produktiviteten som lønsomheden kan øges. Derfor er Øyvind også en uundværlig bidragsyder til både strategiudvikling og brandingen af branchen.

Læs mere…

Kontakt Øyvind Fagerstrand på tlf.

33 43 70 16