Velkommen   (0 lektioner)

Danske Ejendomsadvokater


 

Om foreningen
Danske Ejendomsadvokater har ca. 180 medlemmer. Langt de fleste medlemmer er advokater, men foreningenen kan også optage personer med anden baggrund. Ikke-advokater skal være beskæftigede inden for faggruppens område og godkendes af bestyrelsen inden optagelse. Mange store investorer og projekteringsvirksomheder er repræsenteret i foreningen.
 

Foreningen er et godt forum for faglig opdatering og for at danne netværk blandt aktører på markedet for erhvervsejendomme.

Kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamlingen. Kontingentet er 2.100,- kr. ekskl. moms.

Sekretariat
Vesterbrogade 32
1620 København V.

Tlf. 33 43 70 00
ale@danskeadvokater.dk

 

  
Jeg bekræfter ved min indmeldelse at have læst Danske Ejendomsadvokaters politik for behandling af mine personlige oplysninger*, og jeg er klar over, at jeg til opfyldelse af foreningens formål modtager foreningens nyhedsmails, som ikke kan afmeldes.
Navn 
Firmanavn 
Adresse 
E-mail 
Telefon 
  
  
  
  
 
Kommentar 

Nyheder

KURSER

Annette Lerche
Annette Lerche | Specialkonsulent | T: +45 33 43 70 07 | E: ale@danskeadvokater.dk


Kontakt

Annette Lerche er specialkonsulent inden for ejendomme og bolig, dvs. ansvarlig for kurser og uddannelser inden for fast ejendom, leje, entreprise og ejendomsadministration.

 

Annette er specialkonsulent for Danske BOLIGadvokater, Danske Ejendomsadvokater samt for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration og tilknyttet dertil hørende fagudvalg.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar m.v. og indgår i et team på området med Susanne Wyniger.

Læs mere…

Kontakt Annette Lerche på tlf.

33 43 70 07

Ret cookies