Velkommen   (0 bonuspoint)

Disclaimer

Behandling af personoplysninger

Danske Advokater indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores website danskeadvokater.dk, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.danskeadvokater.dk foregår således anonymt.

Afhængig af producent afgiver brugerens webbrowser (f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox) ved forespørgsel/hentning af sider på www.danskeadvokater.dk nogle generelle oplysninger til de servere, hvorpå www.danskeadvokater.dk er placeret. Oplysningerne omfatter bl.a. den IP-adresse, hvorfra brugeren går på internettet. Yderligere sender de fleste browsere oplysninger om fabrikat og version, så Danske Advokaters hjemmeside kan returnere de sider, der bedst kan vises i den pågældende browser. Disse oplysninger er ikke personhenførbare.

Danske Advokater genererer løbende statistiske informationer fra vores servere om bl.a. antal forespørgsler på de enkelte sider. Disse oplysninger giver ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner.

www.danskeadvokater.dk kan du tilmelde dig Danske Advokaters nyhedsmail, der indeholder nyheder på Danske Advokaters hjemmeside. Hvis du beder om at få Danske Advokaters nyhedsbreve, registreres de oplysninger, du selv afgiver om navn og e-mailadresse hos Danske Advokater. Oplysningerne behandles fortroligt, og de hverken anvendes eller videregives til markedsførings- eller andre formål.
 

Nyheder

KURSER

Del
Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk

Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter. Steen arbejder også med udvikling af websites, intra- og extranet.

 

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som f.eks. digital tinglysning, sikker mail med retterne, minretssag.dk, Cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende dialogmøder/undervisning inden for de it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21