Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Fagligt arrangement & webinar den 1. oktober 2020

Danske IT-Advokater afholder webinar den 1. oktober om cybersikkerhed: Hvad gør man, når virksomheden/
organisationen rammes, og hvordan forbereder man sig bedst muligt?

 

Blandt oplægsholderne er Matthew Finn, Head of Information Security & Resilience i DLA Piper, der vil fortælle om, hvordan et cyberangreb i 2017 ramte DLA Piper globalt, og Christel Teglers, Director, Kromann Reumert der vil fortælle om bestyrelsesforeningens vejledning om cybersikkerhed. Vi slutter af med en fælles diskussion af, hvor ansvaret ligger når uheldet er ude, og hvordan risikoen for cyberangreb skal tænkes ind i udarbejdelsen af kontrakter og den løbende contract management. 

 

Arrangementet afholdes


Torsdag den 1. oktober 2020 kl. 15.00 –  17.00
DLA Piper, Rådhuspladsen 4, 1550 København V/Online

 

Tilmelding

Navn 
Adresse 
Firma 
E-mail 

Er du medlem af foreningen, vil du ved efter deltagelse modtage kursusbevis med 3 kursuspoint. Arrangementet er gratis. Alle er velkomne. Uanset om du deltager fysisk eller online er tilmelding nødvendig.

Nyheder

KURSER

Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06