Velkommen   (0 lektioner)

Det siger brugerne

Valencia, en af Københavns legendariske og historiske forlystelsesbygninger, er nu genopstået som advokatbranchens kursus- og mødecenter.

Vi skulle i maj måned 2016 være værter for et certificeringsprogram med vores samarbejdspartnere fra Global Leadership Foundation i Australien. Det kursussted, vi normalt bruger, var optaget, og vi fik et tip om Danske Advokaters spændende kursuslokaler i Valencia. Vi valgte KUBEN  til vores arrangement.

Det opfyldte til fulde vores krav til særlig atmosfære, lækker og sund mad, rimelig pris, professionelle faciliteter og fantastisk service.

 

Vi, vores samarbejdspartnere og vores kursister var meget begejstrede for en dejlig helhedsoplevelse. Vi takker for super service og dejlig forplejning alle tre dage

 

Vi vil også gerne sige tak for hjælpen til jeres reception, som var behjælpelig med hurtigt at finde et hotelværelse til en af vores deltagere, som var kommet til at kludre i det med sin egen reservation. Han var meget taknemmelig.


Valencia er helt sikkert i vores tanker til kommende arrangementer og et sted, vi vil anbefale til andre, der har brug for spændende kursus- og mødefaciliteter.

 

Bente Boe, partner
Leadership Development Unlimited

 

Nyheder

KURSER

Helle Juel
Helle Juel | Konferencevært | T: +45 33 43 70 30 | E: hju@danskeadvokater.dk


Kontakt

Værtinde og booker i vores kursus- og mødecenter, Valencia.

Læs mere…

Kontakt Helle Juel på tlf.

33 43 70 30