Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-01-2009
Mikael Dreyer fylder 65 år

Advokat Mikael Dreyer (H) er fyldt 65 år. Han startede for alvor sin karierre som selvstændig advokat i Køge i 1978. Virksomheden voskede sig en af de største advokatvirksomheder på midt- og sydsjælland. Mikael er særligt kendt for de betydelige straffesager, han som benificeret forsvarsadvokat, har været involveret i, og for hans kompetencer, når det gælder erhvervsretlig rådgivning. Mikael Dreyer leder i dag Svejgaard - Galst Advokaters nye afdelingskontor i Køge, og er gift med Sussi. Hun vil nok ikke se mere til sin mand foreløbigt. "Når man føler sig som en på 40 år, og fortsat synes det er sjovt at gå på job, er der jo ingen grund til at gå på pension", udtaler Mikael.
 

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22