Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-01-2009
Bech-Bruun har fået to nye partnere

Pr. 1. januar er Tue Ravnholt Frandsen og Jesper Kaltoft nye partnere i Bech-Bruun.

Jesper Kaltoft, 36 år, blev advokat i 2001 og har en LLM fra King’s College i London. Jesper Kaltoft er pr. 1. januar 2009 partner i Bech-Bruuns faggruppe EU-/konkurrenceret. Han rådgiver en lang række private og offentlige klienter om alle konkurrenceretlige og udbudsretlige forhold samt om forhandler- og agentforhold. Han er ekstern lektor ved Københavns Universitet i konkurrence- og markedsføringsret og har siden 2006 undervist i konkurrence- og udbudsret på blandt andet Advokatsamfundets advokatfuldmægtiguddannelse. Senest har han været medforfatter til "Tilbudsloven - Offentlige kontrakter".
 

 

Tue Ravnholt Frandsen, 34 år, blev advokat i 2004. Fra 2005 til 2006 arbejdede han hos advokatfirmaet Morgan Lewis i New York. Tue Ravnholt Frandsen er pr. 1. januar 2009 partner i Bech-Bruun, hvor han skal medvirke til udviklingen af Bech-Bruuns finansieringsretsgruppe som et led i Bech-Bruuns overordnede satsning på dette område. Fremadrettet vil han beskæftige med finansieringsret og koncernstruktureringer. Tue Ravnholt Frandsen har tidligere medvirket i en lang række store danske og internationale M&A-transaktioner og har undervist og skrevet en række artikler inden for selskabsret og corporate finance. 

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22