Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


15-01-2009
To nye partnere til Horten

Horten byder pr. 1. januar 2009 velkommen til Mikkel Fritsch og Torben Steffensen, der begge indtræder i Hortens partnerkreds.
 
Mikkel Fritsch (f. 1973) er tiltrådt som juniorpartner i Hortens corporateafdeling med ansvar for bank- og finansieringsområdet. Mikkel Fritsch blev advokat i 2006 og kommer fra en stilling som chefjurist i Skandinaviska Enskilda Banken (SEB). Han rådgiver danske og udenlandske banker, kapitalfonde og erhvervsvirksomheder om alle aspekter inden for bank- og finansieringsret. Mikkel Fritsch er medlem af Foreningen for Bank- og Finansieringsret, Nordic Capital Markets Forum og Dansk Forening for Selskabsret.

 
 
Torben Steffensen (f. 1964) er tiltrådt som partner i Hortens afdeling for Fast ejendom. Torben Steffensen er specialiseret i entrepriseret, immaterialret – herunder særligt ophavsret – og tvistløsning. Han blev advokat i 1991 og fik møderet for Højesteret i 1996. Han er en erfaren procesadvokat og har ført et stort antal betydende retssager inden for sine specialer for nogle af de største danske og internationale virksomheder. Torben Steffensen er uddannet mediator og fungerer ofte som voldgiftsommer. Han har siden 2000 været medlem af Højesteretsskranken og var fra 2002-2008 leder af Antipiratgruppen. 
 


  

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22