Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


05-02-2009
Lars Svenning Andersen fylder 60 år

Af Frans Rønnov

Formand for brancheforeningen Danske Advokater og partner i Bech-Bruun, Lars Svenning Andersen, fylder 60 år den 11. februar. Fødselaren, der er opvokset nordenfjords – i Nørresundby – er cand. jur. fra Århus Universitet i 1976 og blev Ph.d. samme sted i 1993 på en afhandling om funktionærret. Lars Svenning Andersen er ikke sådan at sætte i bås. På den ene side var han som ung aktiv i Konservativ Ungdom. På den anden side har han indtil for få år siden boet i bofællesskabet Sol og Vind, som han var med til at stifte. På den ene side har han altid siddet i ledelsen i de advokatvirksomheder, han har været ansat i. På den anden side skal man lede længe efter en mindre nålestribet advokat. Lars Svenning Andersen er uformel og ligefrem og går ikke i laksko.
Fødselarens professionelle karriere begyndte hos Advokaterne Dalgas Avenue i Århus og fortsatte hos Aros Advokatfirma, der efter flere fusioner blev til en del af Bech-Bruun, hvor fødselaren blev den første managing partner i 2001. En position han beholdt indtil 2007. På den faglige front har han primært beskæftiget sig med ansættelsesret og med rådgivning af organisationer, f.eks. Lægeforeningen og Tandlægeforeningen. Lars Svenning Andersen har desuden løst en række betroede opgaver, bl.a. advokatundersøgelsen af Ask og Urd-sagen, ligesom han var bisidder for daværende justitsminister Bjørn Westh i forbindelse med ”Nørrebro-sagen”. Endvidere har han ført en række principielle sager ved Højesteret og ved EF-Domstolen.
Fødselaren er gift med kunstmaler Susanne Bøse Andersen, med hvem han har tre voksne børn. Fritiden bruges i sommerhuset på Mols med bridge og med løbeture – eller med besøg af børnebørnene Mathilde og Frederik. Og så er Lars Svenning Andersen efter sigende en habil klaverbokser.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22