Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


09-03-2009
Morten Ammentorp har opnået møderet for Landsretten og for Sø- og HandelsrettenAdvokat Morten Ammentorp fra
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal har den 24. februar 2009 opnået Møderet for Landsretten og for Sø- og Handelsretten.
Morten Ammentorp blev uddannet som cand.jur. i 2005. Han har siden år 2006 været ansat, først som advokatfuldmægtig, og siden november 2008 som advokat i Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdals afdeling i Nykøbing Falster.
Morten Ammentorp arbejder primært med juridisk rådgivning af regionens
erhvervsvirksomheder. Herudover beskæftiger han sig med lejeret og yder rådgivning til både udlejere og lejere. Morten Ammentorp er endvidere certificeret som Dansk BOLIGAdvokat og rådgiver ved køb og salg af bolig.


  

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22