Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


31-03-2009
Advokat Poul Bostrup fylder 50 år den 12. april 2009

Han blev student 1977 fra Frederiksborg Statsskole og cand.jur 1983 fra Københavns Universitet. Advokat 1987, Møderet for Landsret 1988 og Møderet for Højesteret 1993. Han har siden 1992 drevet selvstændig advokatvirksomhed først i Birkerød, og fra 2007 i Hillerød. Poul Bostrups primære virksomhedsområde er at føre skattesager ved de administrative myndigheder og domstolene. Han har ført en række principielle Højesteretssager bl.a. om kunstnerisk virksomhed i selskabsform og om fradragsret for rådgiverudgifter ved udvidelse af virksomhed. Han er medlem af Advokatrådets ekspertpanel indenfor skatteret og er repræsentantskabsmedlem i Danske Advokater og i Dansk Skattevidenskabelig Forening. Han har et omfattende fagligt forfatterskab med en lang række bøger og over 50 artikler, og holder ofte foredrag om skatteprocessuelle emner blandt andet på Foreningen af Statsautoriserede Revisors årlige skattekonference. Han er underviser på Master-uddannelsen i SKAT i skatteproces. Poul Bostrups advokatfirma er nævnt i International Tax Review 2007 og 2008 som et af de førende i Danmark indenfor skatteret. Poul Bostrup har også beskæftiget sig med elektronisk kommunikation og jura og har været formand for flere udvalg herom, ligesom han har været dansk repræsentant i udvalg i EU og FN indenfor dette område. Poul Bostrup er gift med Grete Due, der også er jurist, og har sammen med hende udgivet en bog om syn og skøn. De har to sønner og bor i Birkerød. I fritiden spiller Poul Bostrup bl.a. bordtennis i Hillerød, hvor hans hold netop har vunder sin række i serie 4.

Der er reception den 17. april 2009 kl. 14.30 – 18.00 på Herredsvejen 2, 3400 Hillerød.
  

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22