Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-05-2009
Nyansættelse i Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdals afdelingen i Nykøbing Falster.

Advokatfuldmægtig Finn Højgård (1957)
Finn Højgård kommer fra en stilling som ejendomschef i Property Group A/S. Finn Højgård blev cand.jur. i 1989 og har siden beskæftiget sig med erhvervsejendomsmarkedet inden for formidling, investering, udlejning, værdianættelse og asset management, bl.a. i virksomhederne Danica Ejendomme, Nybolig Erhverv, ATP Ejendomme, BRFkredit, Ejendomsinvest og Property Group. Finn Højgård, der endvidere har bestået ejendomsmægleruddannelsen, er bosiddende i Væggerløse. Hos Advokatfirmaet bang / Brorsen & Fogtdal skal Fin Højgård primært beskæftige sig med selskabs- og erhvervsret, opstart af virksomheder og virksomhedsoverdragelse.

 

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22