Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


29-06-2009
Mette Klingsten indtræder som partner i Bech-Bruun

Advokat og partner i Abel & Skovgaard Larsen, Mette Klingsten, indtræder som partner i Bech-Bruun.

Mette Klingsten er en kendt og anerkendt profil inden for ansættelses- og arbejdsret, som hun har undervist i på advokatuddannelsen og skrevet en række fagbøger og artikler om. Mette Klingsten tager tre medarbejdere med sig.

Tidligere på året indtrådte også advokat og specialist i ansættelses- og arbejdsret Mads Krarup i vores partnerskab, og Bech-Bruun bliver nu yderligere styrket ved Mette Klingstens indtræden.

"Med Mette Klingsten i vores kreds bliver vi væsentligt styrket og sikrer vores position som en af de førende advokatvirksomheder også på dette fagområde. Det er derfor med stor glæde, at jeg byder Mette og hendes tre medarbejdere velkommen," siger managing partner i Bech-Bruun, Randi Bach Poulsen. 


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22