Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


15-01-2010
Peter E. P. Gregersen udnævnt til associeret partner i Horten

Advokat Peter E. P. Gregersen er udnævnt til associeret partner og indtrådt i Hortens partnerkreds pr. 1. januar 2010. Peter E. P. Gregersen har gennem en årrække været en væsentlig del af Hortens ekspertise på det kontraktretlige område. Han er især specialiseret i forhandler- og agentaftaler, franchising, licensaftaler, samarbejdsaftaler og leasingaftaler og har betydelig erfaring med internationale sager. Peter E. P. Gregersen har tillige ført et stort antal rets- og voldgiftssager for danske og internationale virksomheder.


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22