Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


10-05-2010
Anne Broksø ny formand i Ret&Råd

Den uafhængige kæde af advokatkontorer Ret&Råd får ny formand. Den 41-årige advokat og partner Anne Broksø, der er direktør for Ret&Råd Hillerød, advokatfirmaet Scheibel, afløser Frantz Dolberg, indehaver af Ret&Råd i Assens, der har været formand i 15 år.
Ifølge Ret&Råd ser Anne Broksø gerne flere kontorer knyttet til kæden. ”Det må være vores mål at få lukket nogle af de huller, vi især har i Jylland. Der skal være et Ret&Råd kontor i hver retskredsby. Det er min klare ambition,” siger hun.
I anledningen af formandsskiftet afholdes der reception i Ret&Råds sekretariat onsdag den 12. maj kl. 15.00 – 17.30 på adressen Nørre Voldgade 16, 4. sal, 1358 København K . 


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22