Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


12-05-2010
Nye medarbejdere hos DAHL

I forbindelse med flytningen til Lundborgvej 18, Viborg, har DAHL ansat Helle Nørgaard Jensen og Charlotte Kluw Wøldike Schmith som fuldmægtige. Helle Nørgaard Jensen er 27 år og kandidat fra Århus Universitet. Helle har i forbindelse med sit studie haft studiejob hos RiskMetrics Group i Brixelles. Charlotte Kluw Wøldike Schmith er 29 år og kandidat fra Århus Universitet. Charlotte har i forbindelse med sit studie haft studiejob ved Frederiksbjerg Retshjælp i Århus.

Desuden er Niels Fuglsang Hansen ansat som stud.jur. Niels Fuglsang Hansen er 26 år og studerende ved Århus Universitet. Niels bliver kandidat til sommer 2010. Niels har haft et semester på South Texas College of Law i Houston.


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22