Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


07-10-2010
Advokat Peter Breum fylder 50 år den 13. oktober 2010Peter Breum, der har været medejer af advokatfirmaet Elmer & Partnere siden 1988, har i mere end 25 år beskæftiget sig med alle aspekter inden for det arbejds- og ansættelsesretlige område. Peter har altid været på medarbejderens side; ofte men ikke udelukkende fordi store såvel som mindre fagforbund har haft stor tillid til at overlade deres medlemmers sager netop til Peter, og det er ikke uden grund. Det er blevet til mere end 30 højesteretssager, hvilket de færreste advokater opnår. Hertil kan lægges hundredvis af andre gennemførte retssager og voldgiftssager samt undervisning i mange forskellige faglige sammenhænge. I de senere år har Peter også virket som voldgiftsdommer, blandt andet inden for den professionelle sportsverden.

Denne enorme erfaring i kombination med et fagligt højt niveau og evnen til at skære de juridiske problemstillinger ind til ”benet” - ofte der hvor det gør ”ondt” hos den anden part - gør, at Peter har haft stor indflydelse på retsudviklingen, blandt andet via sager om chikane af medarbejdere og diskrimination på grund af handicap. Peter er samtidig meget arbejdsom og effektiv, han er værdsat og respekteret af kollegaer, dommere og medarbejderne hos Elmer & Partnere. Det gør ham også i stand til som medlem af Advokatnævnet at bedømme andre advokaters adfærd.

Peter har stor interesse for og viden om musik; ikke mindst rockmusik. Det er en fast del af hans liv; ligesom sport i form af badminton og maratonløb er det. Læg hertil kæreste, hus i Taarbæk, i alt 5 næsten voksne børn, to hunde og et stort socialt liv. Det er en meget travl, men samtidig livskraftig advokat, der fylder 50 år.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22