Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-10-2010
Gorrissen Federspiel styrker skatteafdelingenAdvokat Lars Fogh tiltræder den 1. november 2010 hos Gorrissen Federspiel, som derved styrker sin afdeling for skatteret markant.

Advokat Lars Fogh er anerkendt som en af Danmarks førende eksperter inden for skatteret.

Lars Fogh kommer fra Accura Advokatfirma, hvor han opbyggede og har stået i spidsen for skatteafdelingen i mere end 10 år. Han har 25 års erfaring med skat med fokus på erhvervsbeskatning, herunder skat ved ændring af ejerforhold. Lars Fogh rådgiver en række danske og internationale virksomheder om skat i Danmark, og han har omfattende erfaring med skat ved til- og fraflytning, fondsbeskatning, tonnageskat og førelse af retssager om skat.

Advokat Lars Foghs skift til Gorrissen Federspiel er en strategisk og fremadrettet styrkelse af firmaets skatteafdeling. Advokat Lars Fogh vil sammen med advokat Jakob Skaadstrup Andersen lede afdelingen. Skiftet vil sammen med firmaets generelle vækst inden for alle områder sikre en stærk platform for fortsat udvikling af skatteafdelingen.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks førende advokatfirmaer og yder juridisk rådgivning til erhvervslivet og offentlige myndigheder. Firmaet beskæftiger 200 jurister.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22