Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-01-2011
Nye partnere hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal

Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal har pr. 1. januar 2011 optaget 2 nye partnere.

Advokat (L) Morten Ammentorp arbejder med juridisk rådgivning af regionens virksomheder og offentlige institutioner. Herudover beskæftiger han sig med ejendomsoverdragelse og lejeret. Morten er født i 1977 og blev cand.jur. i 2005. Morten har arbejdet hos Advokatfirmaet Bang / Brorsen og Fogtdal siden 2006.

 

Advokat (L) Annette With Sørensen arbejder som beneficeret advokat og som autoriseret bobestyrer primært med strafferet og dødsbobehandling. Herudover beskæftiger hun sig med familieret. Annette er født i 1963 og blev cand.jur. i 1988. Annette kom til Advokatfirmaet Bang / Brorsen & Fogtdal i 2007.

 
Advokat Sten Bang har valgt at gå på pension med udgangen af februar 2011, mens advokat Svend Brorsen fortsætter som ansat i firmaet, hvor han ud over ejendomsoverdragelse samt lægers og tandlægers retsforhold primært arbejder med erhvervsret og dødsbobehandling.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22