Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


07-01-2011
Plesner optager nye indehavere

Plesner siger tillykke til to nye indehavere fra egne rækker.

Jacob Ørskov Rasmussen har været ansat i Plesner siden 2002. Han rådgiver danske og internationale klienter inden for områderne Commercial Contracts, selskabsret og virksomhedsoverdragelser.

Jacob har desuden ekspertise inden for forretningsområdet Automotive, som navnlig omfatter rådgivning til bilfabrikker samt private og fabriksejede bilimportører.

Mikkel Vittrup har været ansat i Plesner siden 2000. Han rådgiver danske og internationale klienter inden for områderne IP-ret og Life Science, herunder om håndtering og førelse af retssager og om regulatoriske forhold.

Mikkel har derudover særligt fokus på rådgivning vedrørende udvikling og kommercialisering af teknologi samt indgåelse af samarbejds- og licensaftaler.


Jacob Ørskov Rasmussen

Mikkel Vittrup


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22