Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-03-2011
Horten styrker udbudsretsteamet

Pr. 1. marts 2011 tiltrådte Thomas Grønkær i Hortens EU-, udbuds- og konkurrenceretsafdeling. Ansættelsen af Thomas Grønkær sker som et led i fortsat styrkelse og specialisering af et af Danmarks største udbudsretsafdelinger. Med Thomas Grønkær tæller afdelingen nu syv jurister, som ledes af Andreas Christensen, der er en af de mest erfarne rådgivere inden for udbudsretten.
 
 
Thomas Grønkær
Thomas Grønkær har betydelig ekspertise i alle facetter af udbudsretten. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent hos Rambøll Management Consulting A/S, hvor han bl.a. rådgav om udarbejdelse af kontraktsgrundlag, kvalitetssikring og gennemførelse af udbud. Sideløbende har Thomas Grønkær specialiseret sig i udbud af it-kontrakter i kraft sit arbejde hos bl.a. Udenrigs- og Finansministeriet, hvor han ledede interne digitaliseringsprojekter. Siden 2008 har Thomas Grønkær været sagkyndigt medlem af Klagenævnet for Udbud. 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22