Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


10-03-2011
Ny advokat i Horten

Christina Munck er tiltrådt som advokat i Hortens M&A-afdeling pr. 7. marts. Christina Munck er specialiseret i M&A og selskabsret og har stor erfaring med bl.a. køb og salg af virksomheder, joint ventures, venture kapital, børsret og incitamentsprogrammer. Christina Munck kommer fra en stilling som advokat hos Gorrissen Federspiel. Tidligere har Christina Munck været ansat i TDC’s juridiske afdeling for internationale transaktioner samt oparbejdet internationale kompetencer hos henholdsvis SJ Berwin i London og Dorsey & Whitney i New York.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22