Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


29-03-2011
Plesner-advokat blandt Talent 100 i Berlingske Nyhedsmagasin

Advokat Jakob Skafte-Pedersen er blandt de 100 talenter, som Berlingske Nyhedsmagasin i 2011 har udpeget i dansk erhvervsliv, oplyser Plesner til Danske Advokater.

Virksomheden skriver i sin begrundelse: ”Er de unge i tvivl om noget i forbindelse med virksomhedshandler, som er Jakob Skafte-Pedersens speciale, er det ofte ham, de går til. Han fungerer som en uofficiel mentor med mange facetter på et højt niveau.”

"Han er meget længere fremme i sin udvikling end andre. Han har intellekt, forretningsforståelse, er en god forhandler og en knusende dygtig jurist," siger Casper Münter, partner i Plesner.

Talent 100 sætter fokus på unge talenter med stærkt udviklingspotentiale, ambitioner og faglig ballast, som i løbet af deres karriere har præsteret unikke og konkrete resultater.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22