Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


05-05-2011
Ansættelser hos Bang/Brorsen & Fogtdal


Grethe Pedersen

Helle Nordal Højgaard

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal har ansat Grethe Pedersen som advokatsekretær pr. 1. maj 2011. Grethe Pedersen har mange års erfaring som advokatsekretær og kommer senest fra en stilling som ejendomsadministrator i Administratorgruppen.

Hos Advokatfirmaet Bang/Brorsen og Fogtdal skal Grethe beskæftige sig med ejendomsadministration, testamenter og dødsbobehandling.

Firmaet har desuden ansat Helle Nordal Højgaard som receptionist pr. 1.april 2011. Helle har mange års erfaring som receptionist og kommer senest fra en stilling som receptionist hos Lalandia.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22