Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


26-09-2011
Pia Deleuran optaget i Kraks blå bogAdvokat Pia Deleuran, Frederiksberg, er blevet optaget i Kraks blå bog. Her kan man blandt andet læse, at Pia har gjort sig bemærket i branchen som underviser hos Danske Advokater samt i sit virke som mediator og retsmægler og som medlem af Danske Mediatoradvokater, hvor hun også i en periode har været næstformand i bestyrelsen.

I Den blå bog kan det læses, at Pia er del af repræsentantskabet i Danske Advokater og ligeledes del af flere specialgrupper blandt andet bestyrelsesadvokater og procedureadvokater. Pia modtog i 2007 pris som årets underviser og i 2009 Advokatsamfundets hæderspris.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22