Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


04-01-2012
Nye partnere i advokatfirmaet Drachmann


Jacob Ploug

Morten Ammentorp

Advokaterne Jacob Ploug (41) og Morten Ammentorp (34), der begge indtil årsskiftet var partnere i advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal, er fra 1. januar 2012 indtrådt som partnere i advokatfirmaet Drachmann, Nykøbing Falster. Sammen med dem skifter en række medarbejdere ligeledes til advokatfirmaet Drachmann, bl.a. advokat Lars Rasch (42) og advokatfuldmægtig Michelle Ljungstrøm.

Advokat Jacob Ploug, der er medlem af repræsentantskabet i Danske Advokater og formand for Danske Landbrugsadvokater, indgår i Advokatfirmaets Drachmanns erhvervsafdeling med bl.a. landbrug, vindmøller og energi- og forsyningsforhold som speciale.

Advokat Morten Ammentorp indgår ligeledes i erhvervsafdelingen med fokus på byerhverv og fortsætter endvidere sin store beskæftigelse med ejendomsadministration og lejeret.

Advokat Lars Rasch vil ved sin indtræden styrke Advokatfirmaet Drachmanns profil i forhold til fast ejendom og vil samtidig udbygge sin store indsats inden for erstatnings- og forsikringsret.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22