Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-01-2012
Nye partnere i Gorrissen Federspiel


Kenneth Kvistgaard-Aaholm

Michael Wejp-Olsen


Advokat Kenneth Kvistgaard-Aaholm (36), Aarhus, og advokat Michael Wejp-Olsen (36), København, er optaget som partnere i Gorrissen Federspiel, der er blandt de største og førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark. Kenneth Kvistgaard-Aaholm er tilknyttet IP & Technology, hvor han rådgiver teknologitunge danske og internationale klienter om patentret og IP strategier. Han beskæftiger sig også med markedsføringsret og sager i grænseområdet mellem konkurrenceret og immaterialret. Kenneth har betydelig erfaring med internationale tvister og transaktioner vedrørende immaterielle rettigheder. Han er uddannet hos Gorrissen Federspiel, hvor han begyndte i 2002 og har en LL.M. grad fra King's College London (2005). Michael Wejp-Olsen kom til Gorrissen Federspiel i 2007 og er tilknyttet Corporate/Mergers & Acquisitions. Han beskæftiger sig primært med selskabs- og kontraktsretlige forhold og børsret med fokus på virksomhedsoverdragelser og andre selskabs- og børsretlige transaktioner. Michael har været involveret i nogle af de senere års største danske ejendomshandler og M&A transaktioner. Han har en LL.M. grad fra University of Chicago (2005). Både Kenneth Kvistgaard-Aaholm og Michael Wejp-Olsen har i en årrække været eksterne lektorer ved henholdsvis Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22