Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-03-2012
Nyt fra Advokatfirmaet BvHD

Nis Peter Dall er pr. 1. januar 2012 optaget som partner i Advokatfirmaet BvHD, der er en af landets førende advokatvirksomheder inden for blandt andet it-ret og udbud.

Nis Peter Dall er uddannet hos Bender von Haller Dragsted, nu BvHD, hvor han begyndte i 2001.

Han beskæftiger sig primært med it-ret og persondataret, ligesom Nis Peter Dall også beskæftiger sig med ophavsret, markedsføringsret og domænenavnsret. Nis Peter Dall er herudover certificeret IT-advokat og sidder i bestyrelsen i Danske IT-advokater.


Advokat Majse Jarlov er pr. 1. januar 2012 optaget som juniorpartner i Advokatfirmaet BvHD, hvor hun sammen med Peter Dann Jørgensen leder afdelingen for udbudsret.

Majse Jarlov kom til BvHD i 2008 og hendes speciale er udbudsret og rådgivning til såvel de offentlige myndigheder som leverandører til det offentlige, og hun har gennem sit flerårige ansættelsesforhold i dels advokatbranchen og tidligere hos et stort rådgivende ingeniørfirma opnået en betydelig indsigt i de udbudsretlige problemstillinger både på ordregiver- og tilbudsgiversiden.

Majse Jarlov har særlig stor erfaring med at gennemføre komplicerede udbud af it-anskaffelser. Udnævnelsen af Majse Jarlov som juniorparter sker som et led i styrkelsen af kontorets afdeling for udbudsret og som led i afdelingens vækststrategi.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22