Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


07-05-2012
Bang + Regnarsen Tyskland ændrer navn

Bang + Regnarsen Tyskland ændrer navn til Beck Rechtsanwälte.

Advokat + Rechtsanwältin Susanne Beck Nielsen og Rechtsanwalt Manfred Lipsky, som gennem en årrække har drevet den tyske afdeling af advokatfirmaet Bang + Regnarsen, stifter nu et nyt advokatfirma under navnet Beck Rechtsanwälte. Firmaet har  14 danske og tyske jurister.

Som nye partnere optages Michael Haas, Thomas Uebach og Jürgen Schmidt.

Det vil blive det største dansksprogede tyske advokatkontor, med 40 medarbejdere.

Beck Rechtsanwälte skal bistå danske virksomheder og danske advokater på det tyske marked. Det er noget, virksomheden har 20 års erfaring med. Beck Rechtsanwälte med 40 medarbejdere er en full-service advokatvirksomhed med specialkompetencer inden for investering og etablering i Tyskland herunder særligt inden for fast ejendom og vedvarende energi.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22