Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


23-05-2012
SIRIUS advokater har vokseværkTirsdag den 29. maj slår SIRIUS advokater dørene op til deres nyrenoverede og væsentligt større lokaler på Frederiksberggade 11 på Strøget i København. SIRIUS advokater er i løbet af det sidste år vokset fra 17 til 25 ansatte foruden de otte partnere, og de større lokaler er derfor tiltrængt.

Traditionsrigt hverv i nye klæder
Det har været afgørende, at de nye lokaler afspejler SIRIUS advokaters værdier, og derfor har man gjort meget ud af indretningen.

”Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt tilpas, når de er til møde hos os, og derfor har vi forsøgt at inddrage dem i, hvordan vi skulle indrette os på Frederiksberggade. Sammen med vores flyttemeddelelse sendte vi derfor også kunderne et spørgeskema om, hvordan de godt kan lide at f.eks. receptionen og mødelokalerne er indrettet,” fortæller Pernille Backhausen, bestyrelsesformand og partner i SIRIUS advokater.

Kunden har altid ret
Besvarelserne af spørgeskemaet viste blandt andet, at kunderne værdsætter lyse og indbydende lokaler, men at der også godt må være plads til lidt hygge. De kunne godt tænke sig, at SIRIUS advokaters værdier blev afspejlet i indretningen, men også at kunderne selv havde mulighed for at præsentere, hvad de laver.

Og SIRIUS advokater er enige:
”Allerede da vi gjorde os de første tanker om SIRIUS, var vi klar over, at vi ville tænke advokat-virksomhed på en ny måde. Kunderne er grundlaget for vores virksomhed, og det har været både lærerigt og sjovt, at inddrage dem i indretningen af Frederiksberggade. Vi glæder os til at vise dem de nye lokaler, særligt præsentationerne af nogle af vores kunder, der kommer til at være i receptionen,” siger Pernille Backhausen.

Væggene bliver udsmykket med SIRIUS advokaters 10 værdier, mens der i kantinen kommer til at være citater om mad udtalt af store personligheder.
–Eksempelvis ”Spis aldrig mere end du kan løfte” af Miss Piggy.

SIRIUS advokater holder reception i de nye lokaler efter sommerferien, hvor det vil være muligt for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset at se de nye lokaler.

Yderligere oplysninger:
Kontaktoplysninger:
Pernille Backhausen, bestyrelsesformand og partner i SIRIUS advokater, pb@siriusadvokater.dk

SIRIUS advokater udfører hvert år en mængde pro bono arbejde. Blandt andet for foreningen Danske Hospitalsklovne, foreningen HopeNow, der hjælper ofre for menneskehandel og Hjælp Voldsofre, der arbejder for at forbedre retstillingen for volds- og voldtægtsofre.


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22